Viru Keskus: tugevate päralt on või ja koor

16. detsember 2008, 15:49

Vaatamata majanduslangusele laieneb Viru
Keskus jõudsalt, investeerides ligi 700 m² suurusesse
elektroonikasektorisse kolm miljonit krooni.

"Tugevad teevad just praegu investeerimisotsuseid, sest tugevate päralt on või ja koor. Elektroonika ja digikaubad on praegusel ajal ühele kaubanduskeskusele mitte "nice to have", vaid "must" (st mitte võivad olla, vaid peavad olema – toim), tõdes keskuse juhatuse liige Ants Vasar.

Detsembris alustab Viru Keskuses ligi 700 ruutmeetril tegevust erinevaid elektroonika- ja digikaupu koondav elektroonikasektor. Esmakordselt Viru Keskuse kaubavalikusse lisanduvaid elektroonikakaupu hakkavad pakkuma siinse turu tuntumad müügiketid. Lisaks avatakse järgmise aasta alguses keskuse esimesel korrusel ka uus piirkond juveeli- ja kullaäride näol, mis eeldab täiendavaid investeeringuid.

Elektroonikasektorisse investeeritava summa loodab keskus tagasi teenida mitte varem kui seitsme aasta jooksul.

Keskuse põhjavärava juures ligi 700ruutmeetrisel elektroonika- ja digikaupade alal avatakse veel enne jõule mitmeid kauplusi, näiteks Euronicsi pood 300-l ruutmeetril, samuti iDreami ning Delli kauplused. Samuti jõuavad sinna enne mujal keskuses paiknenud EMT ja Fotoluksi kauplused.

Uus kulla- ja juveelipiirkond tekib Viru keskusesse järk-järgult 2009. aasta esimeste kuude jooksul ning sellesse koondub kuus kulla ja -juveeliäri.

Tallinna kesklinnas asub Viru Keskus koondab üle saja kaupluse ja teeninduskoha. Keskust külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest.

Ants Vasar Ants Vasar

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2008, 17:25
Otsi:

Ava täpsem otsing