Läti SKP võib kahaneda 10%

22. detsember 2008, 14:01

Läti SKP võib IMFi abipaketi tingimusteks
olnud kokkuhoiumeetmete tagajärjel tuleval aastal kahanda kuni 10%.

„Näib, et valuutakomitee säilitamise hinnaks saab olema sügavam ja pikem majanduslangus kui me seni prognoosisime,“ ütles Londonis asuva Capital Economics Euroopa arenevate turgude ökonomist Neil Shearing Bloombergile.

„Prognoosisime aastaks 2009 SKP langust 5% ja aastaks 2010 langust 1,5%. Kui aga teha järeldusi varasemate arenevate turgude kriiside põhjal, võib Läti SKP tuleval aastal hõlpsasti kahaneda ka 10%,“ ütles ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. December 2008, 14:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing