Pilv: ajakirjandus andku kriminaalasjadest vaid üldinfot

22. detsember 2008, 09:29

Eesti advokatuuri esimehe Aivar Pilve sõnul
peaks ajakirjandus avalikkusele huvi pakkuvate kriminaalasjade kajastamisel
keskenduma vaid üldinformatsiooni andmisele, mitte tõendite ja üksikasjade
analüüsimisele.

"Ma saan aru, et meedia teeb oma tööd. Aga ma loodan hingest, et ajakirjandus on natuke tasakaalukam ja ilmutab edaspidi rahumeelsemat kainemat ja konstruktiivsemat suhtumist ja keskendub ainult olulisele. Ma pean silmas, et mitte üksikasjade ja tõendite analüüsimisele ja nende esiletoomisele avalikkuse ees, vaid siiski üldinformatsiooni andmisele," vahendasid ERR Uudised Pilve räägitut "Terevisioonile" antud intervjuus.

"Uuriv ajakirjandus ei saa olla õigustatud sellega, et kuskil toimub materjalide leke ja selle alusel tuuakse see kõik juba enneaegselt avalikkuse ette," märkis Pilv, keda häiris ajakirjanduses avaldatud Rein Kilgi ja Kaev Kanguri telefonikõne, mis on kõneainet andnud terve nädala.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. December 2008, 09:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing