Koduleidja ostab kinnisvara!

28. detsember 2008, 22:04

Kuldne reegel on: müüa tuleb siis, kui keegi ei müü ja osta tuleb siis, kui keegi ei osta. Lihtne öelda, aga nõuab parasjagu julgust et teostada. Täna ei kahtle ilmselt keegi kinnisvara hindade languse jätkumises ka 2009. aastal.

<span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;">Koduleidja on otsustanud osta. Hinnaks pakume uuml;ldjuhul kuni 90% kinnisvara j auml;rgmise kuu prognoositavast maksumusest. Kui hinnas j otilde;utakse kokkuleppele, siis vormistamise v otilde;tab aega vaid m otilde;ne p auml;eva. </span>

<span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;">Kui Sul on m uuml; uuml;giga kiire, siis lahenduse pakub Koduleidja. </span>

<span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;">OSTAME KOHE!<br /></span>

<span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;">M uuml; uuml;gipakkumise saad sisestada kodulehelt:</span>

<span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;"><strong style="mso-bidi-font-weight: normal;"><span style="font-size: 20pt; font-family: Verdana;"><a title="koduleidja" href="http://www.koduleidja.ee">www.koduleidja.ee</a></span></strong></span>

<span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;"><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: #000080;"><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;"><span style="color: #000000;">v otilde;i helista numbril 56 682 010 </span></span></span></span>

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. December 2008, 22:04
Otsi:

Ava täpsem otsing