Linnavalitsuse valvuri juurdlus pikenes

02. jaanuar 2009, 09:39

Kaitsepolitsei 7. detsembri öövisiidi järel
alustatud sisejuurdlust linnavalitsuse valvuri suhtes on pikendatud.

Juurdlus peab selgitama, miks ei teinud mupo inspektor valvepäevikusse sissekannet majja tulnud meeste kohta, nagu näeb ette tööeeskiri. Kui algselt loodeti juurdlus nädala jooksul läbi viia, on seda pikendatud jaanuarini. Praegu töötab valvur teisel ametikohal, kirjutas Õhtuleht.

Videovalve salvestiste läbivaatamisel tuvastas Tallinna linnakantselei majja sissemurdmise ööl vastu 7. detsembrit, teatas Raepress detsembri keskel. Öösel poole kolme paiku on hoonesse sisenenud kaks linnavalitsusele tundmatut isikut. Hiljem selgus, et tegu oli kaitsepolitsei töötajatega.

Nende isikute hoones viibimist ega liikumist ei ole registreeritud valvelauas, mistõttu võib oletada peahoone valvuri osalemist ebaseaduslikus tegevuses, seisis toona Raepressi teates.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2009, 09:39
Otsi:

Ava täpsem otsing