Vabadussõja lõpust möödunud 89 aastat

03. jaanuar 2009, 20:32

Üle Eesti meenutati täna Eesti Vabariigi
püsimise eest võidelnud sõjamehi ja mälestati neid kogunemisega mälestusmärkide
juurde.

3. jaanuaril 1920 sõlmisid Eesti ja Venemaa relvarahu, mis sisuliselt tähendas üle aasta kestnud Vabadussõja lõppu, vahendas ERR. Tartu Rahulepingule kirjutati alla ligi kuu aega hiljem ehk 2. veebruaril.

Tallinnas Vabadussõtta läinud õpetajate ja õpilaste mälestusmärgile tõid täna pärjad kaitseministeerium, kaitsevägi ja Kaitseliit, eruohvitseride kogu ja kindral Laidoneri selts. Vabadussõja mälestusmärkide juurde kogunesid nii noored kui vanad üle Eesti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. January 2009, 20:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing