Uudised

ÄP 05. jaanuar 2009, 00:00

Global Real Estate & Investment News soovitab vähemalt kolm kuud hoiduda Eesti kinnisvarasse investeerimisest. Hoiatuses viidatakse majanduse olukorra kõikuvusele ning soovitatakse kohalikku turgu paremini tundma õppida.

Quintessentially Estates juht Lily Simpson nimetas võimalike investeeringu piirkondadena Tallinna ning Pärnut, ent märgib, et praegu on ostuotsuse tegemine märkimisväärselt riskantne, kuna hinnad langevad veelgi.

USA kinnisvara hinnad on 2004. aasta märtsi tasemel. Kahekümnes suuremas USA linnas kukkus kinnisvara väärtus kuuga keskmiselt 2,2 protsenti, aastane kukkumine on 18 protsenti, näitas Case-Shiller hinnaindeks.

Suurim põhjus hindade langemises on sundmüügid, mis ei paista veel lõppevat. Turul on praegu suur kogus vara, mis omakorda hoiab hinnad all.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53
Otsi:

Ava täpsem otsing