Tartu avab kodututele tööharjutuskeskuse

05. jaanuar 2009, 12:43

Tartu varjupaigas Lubja 7 avatakse homme
tööharjutuskeskus kodututele töötutele, teatas Tartu linnavalitsus.

Euroopa Sotsiaalfondi vahendite toel valminud keskuses pakutakse tööharjutamise võimalust kuni 40 inimesele. Tööharjutuskeskuses saab teha lihtsamaid käsitöid, mis ei nõua spetsiifilisi kutseoskusi ega seadmeid.
Samuti tegeleb keskus kodututele praktikakohtade otsimisega ning nende töömotivatsiooni ja -oskuste arendamisega.

Koduta töötute tööharjutuskeskuse projektile andis Tööturuamet Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest ligi 550 000 krooni toetust, Tartu linn finantseeris projekti 155 000 krooniga. Keskuse rajamine koos sisustusega läks maksma veidi üle 700 000 krooni. Tööharjutuskeskuse teenust osutab MTÜ Iseseisev Elu.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. January 2009, 12:57
Otsi:

Ava täpsem otsing