Euro kukkunud kolme nädala madalaimale tasemele

Mait Jüriado 06. jaanuar 2009, 22:18

Spekulatsioonid võimaliku Euroopa keskpanga
intressilangetuse osas on euro kukutanud dollari ning naela vastu viimase kolme
nädala madalaimale tasemele.

Euro on kukkunud rekordiliselt kaks päeva naela vastu ning on kukkunud ka jeeni vastu. Kauplejad panustavad sellele, et Euroopa keskpank alandab intresse vähemalt 25 baaspunkti võrra järgmisel nädalal.

Euro on naela vastu kukkunud kahe päevaga 5,5% ning nädalaga tervelt 7,4%. Nädal tagasi sai euro eest vastu 0,975 naela ning täna viimati 0,904 naela. Dollari vastu on euro kukkunud kolme päevaga 3,8%. Viimati sai ühe euro eest 1,352 dollarit. Euro on languses ka Rootsi ja Norra krooni vastu, kuid on tõusnud viimase nädalaga Sveitsi frangi vastu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. January 2009, 22:18
Otsi:

Ava täpsem otsing