Rahumaal likviidsusraskused

07. jaanuar 2009, 19:05

Riskikapitalist Indrek Rahumaal on tekkinud
raskused ligi paarisajale investorile, sh Swedbanga ja SEB fondidele 100 miljoni
krooni tagasimaksmisega.

Rahumaale kuuluva Vicron Investment Group kommertspaberi lunastustähtaeg oli juba 29. detsembril, kuid investoritega puuduvad seni kokkulepped, mil moel emitendil ilmnenud makseraskuste taustal edasi tegutseda.

Sellest, milliseid plaane hautakse ja kuidas emitent ühes investoritega olukorrale lahendust otsib, vaikivad konfidentsiaalsusnõudele viidates nii suuremad rahastajad kui Rahumaa. Küll lubab Rahumaa võlakirjaemissiooni, koguväärtuses 101,4 miljonit krooni, jaanuari jooksul restruktureerida.

Loe lähemalt homsest Äripäevast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2009, 14:56
Otsi:

Ava täpsem otsing