Swedbank: ootustesse tuleb suhtuda ettevaatlikult

07. jaanuar 2009, 20:47

Swedbanki kapitaliturgude projektijuht
Mihkel Torim ütles aripaev.ee-le, et aktsiahindade liigutajaks on eelkõige madal
likviidsus, kuid natuke julgemalt võib siiski Baltikumis ringi vaadata.

„Uus aasta algas lootustandva teadmisega, et Läti on kokku leppinud IMF-iga oma dieediplaanis ning devalveerimine sinna kavasse ei mahtunud. Seega on kindlasti põhjust taas natuke julgemalt Baltikumis ringi vaadata ning mõelda selle peale, millised ettevõtted on täna kõige tugevamas positsioonis,“ ütles Torim.

Samas on reaalmajanduses tema sõnul veel rasked ajad ees ning seetõttu tuleb ootustesse suhtuda ettevaatlikult, teha valikuid mõtestatult ning lähtuda selles, et ajalugu pole enam hea võrdlusbaas. „Täna on pigem aktsiahindade liigutajaks madal likviidsus. Suurem ostuhuvi võiks loogiliselt tekkida koos laiapõhisema majanduse taastumise esimeste ilmingutega,“ selgitas Torim ning lisas, et praegu kindlasti see hetk veel ei ole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. January 2009, 20:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing