ABB taotleb Kehra paberivabriku pankrotti

09. jaanuar 2009, 19:01

ABB esitas Harju maakohtule avalduse
makseraskustes Kehra paberivabriku ärinimega Horizon Tselluloosi ja Paberi AS
pankroti välja kuulutamiseks.

Nõue esitati kuna ABB esindaja Kristel Ditmanni sõnul on paberivabrikul ettevõtte ees üle kuue kuu veninud tasumata võlgnevusi. Ettevõtte juht Sunil Marwah oli reisimas ja ei saa tekkinud olukord kommenteerida, öeldi Bloombergile paberivabrikust.

Oktoobri lõpus kirjutas dv.ee, et Kehra paberivabrik peatas tootmise kuna Eesti Gaas keeras tehase võlgnevuste tõttu gaasi kinni. Anija vallavanem Jüri Lillsoo sõnul töötab vallas asuvas Horizon Tselluloosi ja Paberi ASis üle 500 inimese, kellest 80% on valla elanikud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. January 2009, 19:01
Otsi:

Ava täpsem otsing