Rahandusministri isa: ma ei tea, mis edasi saab

12. jaanuar 2009, 07:45

Rahandusministri 81aastane Võru kandis maal
elav isa Ilmar Padar ütles Õhtulehele, et siiamaani on talle pension koju kätte
toodud. Mis edasi saab, ta ei tea.

Kui siseministri kasuema Milgete Pihl peab uut korda eakate traumeerimiseks, siis keskkonnaministri isa Endel Tamkivi teatab: inimesed on pensionisegaduses ise süüdi. Välisministri 88aastase vanaisa Arnold ütles samas: "Loodan oma lastele, muud lootust ju ei ole. Mul on viis last. Pension läheb tütre arvele, ta toob selle mulle koju."

Riigijuhid otsustasid, et veebruarist on pensionide kättesaamisel uus kord. Postkontorid enam pensioni, hüvitisi ja toetusi ei maksa. Edaspidi on kolm võimalust: raha läheb pangakontole või viib postiljon selle 60kroonise teenustasu eest koju kätte. Kuid teatud juhtudel võib taotleda raha kojukannet riigi kulul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2009, 07:45
Otsi:

Ava täpsem otsing