Kohtutäitur müüb viit Tänassilma tondilossi

Anne Oja 13. jaanuar 2009, 00:00

Iga miss Estonia 2001 Inna Roosi isa Vladimir Životnikovi maja maksab 2,5 miljonit krooni. Müügikuulutuses nimetab kohtutäitur Tallinna serva kerkinud majahakatisi korterelamu tööprojektideks. Životnikovi ainuomandis kinnisvarafirma Blaubalt on buumi harjal püsti ajanud hallid kiviplokist seinad, kuid majandus jahtus ilmselt nii kiiresti, et katuseid lõpetada ja aknaid ette enam ei jõudnud.

Blaubalt on Krediidiinfo andmeil suvest pangale võlgu rohkem kui miljon krooni. Kinnistud on koormatud 23,4 miljoni kroonise ühishüpoteegiga SEB kasuks. 30. jaanuariks välja kuulutatud enampakkumine toimubki panga nõudel ja kui see õnnestub, saab pank laenurahast umbes kaks kolmandikku tagasi.

Võlgu on jäädud ka ehitusfirmale Ramirent ning üks võlausaldaja on oma nõude loovutanud inkassofirmale.

Mullu jaanuaris kirjutas Eesti Ekspress, et Životnikov läheb kohtu alla süüdistatuna 12 miljoni kroonises maksupettuses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53
Otsi:

Ava täpsem otsing