Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Hans H. Luige ründajale mõisteti üheksa aastat

Kadri Paas 14. jaanuar 2009, 00:00

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus süüdistas Võrku kolmes tapmiskatses ja nõudis talle kümne aasta pikkust vangistust. Kohus, kaalunud kõiki tõendeid ja argumente, karistas staažikat kriminaali siiski pisut leebemalt - talle määrati üheksa aasta pikkune vangistus.

Riigiprokurör Helga Aadamsoo, kes eilsel kohtuotsuse väljakuulutamisel asendas kolleeg Evestust, nentis, et meediaärimehe lähedaste kodude süütamised tellinud mehed jäid karistamata süü tõendamatuse tõttu.

Luige lähedaste ja kogemata ohvriks sattunud fotograaf Val Rajasaare elukohtade süütamise motiiv peitus ASi Laferme omandivaidluses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53
Otsi:

Ava täpsem otsing