Merko Grupi uueks nimeks sai Riverito

ÄP 14. jaanuar 2009, 00:00

Riverito juhatuse liikme Tõnu Toomiku sõnul oli nimevahetuse eesmärk eristada ehitusfirma tegevus selgelt investeerimisfirma omast. "Ettevõtted on kasvanud suureks. Ärinimede sarnasus on aga tekitanud aeg-ajalt segadust ja me soovime selle likvideerida. Muid põhjuseid ei ole, otsus on kaalutletud," ütles ta.

Reklaamifirma Zavod BBDO tegevjuht Marek Reinaas ütles ehitusuudised.net-ile, et Merko Grupi asemel Riverito nimeks võtmine pole eriti õnnestunud valik. "Firma nimest võiks ettevõtte tegevuse kohta midagi välja lugeda," arvas ta.

"Põhimõtteliselt on nime muutmine Merko jaoks õige otsus maine parandamisel, ent see ei tohi jääda ainsaks sammuks," märkis reklaamispetsialist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53
Otsi:

Ava täpsem otsing