Kruuda kaks aastat tagasi: pabermeedia raha ei too, toob ainult reklaam

14. jaanuar 2009, 17:59

Pabermeedia väljaandmine raha sisse ei
too, raha tuleb ainult reklaamist, ütles Oliver Kruuda kaks aastat
tagasi.

Kruuda rääkis jaanuaris 2007 Äripäevale oma toonasest plaanist hakata välja andma ka ajalehte. Tulevase projekti kontseptsioongi oli tema kinnitusel olemas ning ootas kinnitamist. "Raamistik on olemas, hästi vahva raamistik on," rääkis Kruuda toona.

Täna Kalev Meedia poolt väljaantavate ajakirjade kohta ütles Kruuda siis, et need võib ju tulevase ajalehe vahele panna – ühel päeval ühe, teisel päeval teise. "Ega see pabermeedia raha ei too ju kellelegi, toob ainult reklaam," selgitas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. January 2009, 07:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing