Mart Viisitamm räägib ümarlaual korruptsioonist

15. jaanuar 2009, 17:28

MTÜ Korruptsioonivaba Eesti korraldataval
ümarlaual riigihangetest ja korruptsioonist kohalikes omavalitsustes esineb ka
Pärnu linnapea Mart Viisitamm, kelle kabineti kapo oktoobris läbi otsis.

Viisitamm räägib 28. jaanuaril Tallinnas toimuval ümarlaual menetlustoimingute mõjust kohaliku omavalitsuse tööle. Lisaks temale esineb üritusel juhtiv riigiprokurör Lavly Lepp, kes kirjeldab uurimisasutuste tööpõhimõtteid korruptsioonikuritegude avastamisel.

Mullu 24. oktoobril otsis kaitsepolitsei Pärnu linnavalitsuses läbi linnapea Mart Viisitamme ja abilinnapea Simmo Saare kabinetid. Hiljem käis linnapea ka kapos ütlusi andmas. Nagu Viisitamm ise toona tunnistas, kahtlustati teda riigihankel osalejale soodustuste loomises.

MTÜ Korruptsioonivaba Eesti teate kohaselt räägivad kohalike omavalitsuste esindajad ümarlaual sellest, millised on võimalike korruptsioonisüüdistuste ning uurimistoimingute tagajärjed omavalitsuse igapäevatöös ja milliseid probleeme valmistab läbipaistvuse tagamine.

Ümarlaua eesmärgiks on MTÜ teatel dialoogi arendamine osapoolte vahel ning vastastikuste huvide ja eesmärkide kaalumine.

Mittetulundusühingut Korruptsioonivaba Eesti rahastab Avatud Eesti Fond. Ühingu juhatuse esimees on Rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2009, 17:30
Otsi:

Ava täpsem otsing