Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Olympic loobus USA kasiinoturule minekust

15. jaanuar 2009, 09:59

Olympic on pannud pidurid peale USA turule
laienemisele, loobudes sealse litsentsi taotlemisest.

Olympic Entertainment Group pani plaanile Ühendriike vallutama hakata pidurid peale, kinnitas Eesti Ekspressile hasartmängude korraldajate liidu juht Tõnis Rüütel. "Seoses USA majanduse olukorra halvenemisega ja klientide nappusega valitseb Las Vegases praegu suur lein," ütles ta.

Mõningail andmeil loobus Olympic USA turu litsentsi taotlemisest, kasiinofirma esindaja kinnitas lehele, et nad pole litsentsi seni soetanud. Olympicu suuromanik Armin Karu on varem rääkinud võimalusest siseneda kasiinokuurortide ärisse.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2009, 09:59
Otsi:

Ava täpsem otsing