Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Hõbelusikas valis välja Eesti parimad restoranid

16. jaanuar 2009, 09:42

Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud
Hõbelusika konkursil valiti viiendat aastat järjest parimad söögikohad.

Hõbelusika 2008. aasta nominendid on parima gurmeerestorani kategoorias Tschaikovsky, Ammende Villa ja Stenhus. Parima restorani tiitlile kandideerivad restoranid Chedi, Ribe ja Ö.

Uutest restoranidest taotlevad parima nimetust Volga, Muuseum, Chedi ja Korsaar. Kohvikutest on kolm väljavalitut NOP, C'est la vie ja Le Bonaparte.

Nominentide hindamise tulemused loeb kokku PricewaterhouseCoopers, mis koostab tagasiside analüüsi ning esitab viimase hindamisvooru lõpptulemused veebruaris. Hindamistulemused hoitakse konfidentsiaalsena kuni auhindade kätteandmiseni Hõbelusika poolt korraldataval galaüritusel 6. märtsil.

Lisaks kuulutatakse seal välja ka parim pererestoran, parima toidu ja veinisobivusega restoran, parim kokk, parim glamuurikoht ja parim Tallinna vanalinna söögikoht. Välja antakse ka üks üllatusauhind. Iga kategooria võitja saab vastava sertifikaadi ja auhinnatrofee Hõbelusikas.

"Hõbelusika valikuprotsessi käigus täidetud poolesaja küsimusega ankeedid olid väga põhjalikud ning söögikohtade eripära arvestavad. Enam kui kuue kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud söögikohti Tallinnas, Tartus Pärnus, Rakveres ja Saaremaal," teatasid korraldajad. Kohtunikeks valiti inimesed, kes on oma elu või töö tõttu eri maade toidukultuuriga hästi kursis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. May 2009, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing