Üks küsimus: Kas maksuamet võiks olla paindlikum?

ÄP 19. jaanuar 2009, 00:00

Kalle Kaldjärv, Slinkerit OÜ omanik ja Inchcape Motors Estonia OÜ juhatuse liige
Me ei ole kunagi maksuvõlglased olnud, aga ma tean, et maksuvõla intress on päris kõrge. Pangad on väga konservatiivsed ega kipu arvelduskrediiti võimaldama ja maksuamet võiks olla paindlikum. Riik võiks siin leida alternatiive, aidates ettevõtjaid rasketest aegadest üle saada.

Toomas Agasild, Viking Window, juhatuse esimees
Praeguses olukorras tõmmata lihtsalt raha ära või keelata tehingud on kindlasti hukutav. Kui ka maksuamet saab praegu kiirelt raha kätte, pole kolme kuu pärast võib-olla enam kellegi käest seda küsida.

Meelis Atonen, Tavidi nõukogu liige, endine majandusminister
Maksuamet ei saa võlglastega paindlik olla. Üks firma on kõik täpselt planeerinud ega ole kuskile võlgu, aga teine on valesti planeerinud ja tal on võlad. Sellele, kellel võlgu pole, öeldakse, et teie peate õigel ajal maksma ja teine ei pea. See on ju ebavõrdne.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:54
Otsi:

Ava täpsem otsing