Rogers: müüge kõik naelsterlingid

Mait Jüriado 20. jaanuar 2009, 17:53

Naelsterling kukkus täna dollari vastu
viimase kaheksa aasta madalaimale tasemele ning on languses ka kõigi teiste
tähtsamate valuutade vastu. Jim Rogers soovitab kõikidest naeladest lahti
saada.

Nael kukkus dollari vastu alla 1,4 dollari piiri esimest korda peale 2001. aasta juunikuud. Valuutakauplejad on naela agressiivselt alla müünud, sest Suurbritannia majanduse halvad väljavaated saavad järjest selgemaks. Suurbritannia valitsus avalikustas teise päästepaketi juba kolme kuu jooksul ning suurendas osalust Royal Bank of Scotland Groupis 70%ni.

Jim Rogers, kes on koos George Sorosega Quantum fondi loojad, utsitas Bloombergi televisioonis müüma kõiki naelsterlingeid mis inimestel olla võivad. "Naelaga on kõik. Mulle ei meeldi seda öelda, kuid ma ei paneks Suurbritanniasse sentigi."

Suurbritannia keskpank jätkab suure tõenäosusega intressikärpeid nulli pole, et saada rahad majanduses jälle liikuma.

Euro on tõusnud täna naela vastu samuti 2%.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. January 2009, 23:48
Otsi:

Ava täpsem otsing