AUTOD: külmetav prantslane

Sven Tallo 21. jaanuar 2009, 13:02

Uus Renault Megane (III) on tulekul, teatas
Automedia.

Automedial on fotosid, mis tõestavad, et universaalkerega mudelit katsetatakse Skandinaavia põhjaosa käredas –37° C pakases. Pildid on võetud mudeli katsetamisel Rootsis ja autojuhid olid fotograafi peale väga vihased …

Autot mudelivalikusse kuulub nii universaal, kupee, kolme- ja viieukselise luukpära, sedaan ja kabriolett kui arvatavasti ka cross-over. Fotodel kujutatud universaalkerega Megane hakkab kõvasti konkureerima selliste autodega nagu Peugeot 308 Estate, Opel Astra Caravan ja VW Golf Variant. Uus Megane on enamat kui pelgalt vana mudeli küpsem edasiarendus, eelneva mudeli veadki on parandatud – tasakaalukam disain tasakaalukamale autole, mis põhineb uuel põhjal, mida kasutatakse nt juba Nissan Qashqai’s.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2009, 20:55
Otsi:

Ava täpsem otsing