Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus

Robert Sild 22. jaanuar 2009, 00:00

Võimalusi on palju ja valik on seetõttu keeruline. Peamised edu tagavad märksõnad on põhjalik analüüs ja oma eesmärkide teadmine.

Möödas on ajad, kui tootmist alustati seadmete ostust ning siis vaadati, mida seadmepark valmistada võimaldab. Nüüd tuleb põhjalikult analüüsida tootmisvajadusi ning teha valikuid, mille abil soovitakse efektiivsust saavutada ning kust kokku hoida - kas materjalikadudelt, tööjõukuludelt, tootmise kiiruselt või hoopis kuskilt mujalt.

Muidugi on seadmete müüjad valmis nõuandeid jagama, lahenduste leidmisel tuge pakkuma ning seadmete käivitamise juures abiks olema. Üldiselt on sellistel müüjatel pikk kogemus tehaste sisseseadete töössejuurutamisel ning teadmistepagasit pakkuv tugi tööpinkide tootjatelt.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:54
Otsi:

Ava täpsem otsing