Swedbank: ettevõtted fikseerivad intressimäärasid vähe

23. jaanuar 2009, 11:14

Swedbanki finatseerimise divisjoni
direktor Tauno Vanaselja ütles, et ettevõtted ei soovi laenuintressimäärasid
eriti fikseerida.

"Intressimäärade fikseerimist küsivad ettevõtted praegu suhteliselt vähe," nentis Vanaselja. Intressi fikseerimisest ei maksa tema sõnul otsida kohest rahalist kasu, kuna see on seotud ka suurema kuluga.

"Pikaajalisem raha on kallim," ütles Vanaselja. Küll aga annab intressi fikseerimine kindluse oma rahavoogude planeerimisel, lisas ta. "Arvestades turgudel praegu endiselt langevaid baasintresse, on kasulik kaaluda teema ajastamist," soovitas Vanaselja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. January 2009, 11:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing