Firmade tulevikuperspektiiv tundub mustem

25. jaanuar 2009, 10:30

Tootmisettevõtted pole firmajuhtide
hinnangul oma väärtust kaotanud, kuid ostu-müügi hinnas kajastuv
tulevikuperspektiiv on mustem, selgus aripaev.ee küsitlusest.

"Ma ei oska teile nii kohe öelda. Ma lugesin selle artikli küll täna hommikul läbi (reedeses Äripäevas ilmunud "Firmade väärtus sulab" - toim) ja ise mõtlesin selle peale, aga meil varade hindamist ei ole toimunud ja ma ei taha hästi uskuda, et me firma eriti odavnenud on," vastas Nõo Lihatööstuse juht Toomas Kruustük aripaev.ee küsimusele, kui palju Nõo Lihatööstus odavnenud on.

Kroonpressi tegevjuht Andres Kull sõnas firma praeguse väärtuse kohta: "Keeruline öelda, me ei arvuta seda kogu aeg. Bilansimahtu me hetkel küll alla hinnanud ei ole."

Kull lisas: "Kui keegi oleks reaalne ostja, siis kindlasti müügi-ostu hinnas oleks seda tulevikuperspektiivi sees ja hetkel on see küll väiksem ja tundub mustem kui aasta tagasi. Ma usun, et see on praegu mistahes firmaga niimoodi."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. January 2009, 10:59
Otsi:

Ava täpsem otsing