AUTOD: kulgemine põhjamaade kombel

Sven Tallo 27. jaanuar 2009, 21:10

2010. aastal jõuab turule tuttuus Saab 9-4X
CUV, kirjutas Automedia.

Auto on praegu küll veel ränga maskeeringuga koormatud, Automedia fotodel ent võib näha, et Saabi uus mudel sarnaneb tublisti BioPower ideeautole, mida esmakordselt ilmarahva rõõmuks näidati 2008. a Põhja-Ameerika autonäitusel Detroidi linna sees.

Autot, mille tootenimi on GMT168, hakatakse tootma Ramos Arizpe tehases USAs 2009. a teisel poolel. 9-4X ehitatakse GM’i uuele TE-rungale – tollele samale, millele hakatakse ehitama ka 2010. a Cadillac SRX’i. Jõuallika saab valida teada-tuntud bensiinimootorite seast, ent võimalik on tellida ka 250 hj diiselmootor, mille valmistasid GM ja VN Motori sõbralikult üheskoos. Saab pakub ostjale mõistagi võimalust varustada auto neliveoga XWD.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2009, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing