Riigi blogi hakkab andma infot struktuuritoetustest

27. jaanuar 2009, 12:09

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium
avas täna uue blogi Toetustasku aadressil toetustasku.blogspot.com, mis
tutvustab struktuuritoetuste kasutamist.

Blogist leiab selgitavat infot struktuurivahendite kasutamise põhimõtete ja seniste tulemuste kohta.

"Isiklik kontakt kõikide partneritega on oluline. Leidsime, et internetikeskkond on hea võimalus vahetut kontakti leida võimalikult paljude huvitatutega," ütles ministeeriumi majandusarengu asekantsler Ahti Kuningas.

Toetustasku pakub infot nii uute kui juba edukalt ellu viidud projektide kohta, samuti saab sealt lugeda toetusprogrammide uuendustest ja taustainfot struktuurifondide teemal. Toetustaskust on võimalik küsida nõu ning avaldada seal oma arvamust.

Blogi kirjutajateks on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi välisvahendite eksperdid Külli Kraner, Tuuli Kull, Aivo Lepp, Helena Hinto ja Anneli Laansoo. Toetustaskusse tekib peagi lihtsaid ja visuaalseid lisasid, mis annavad ülevaate näiteks euroraha väljamaksete hetkeseisust.

Struktuuritoetuste perioodil 2007-13 saab Eesti kasutada toetusraha 53,3 miljardit krooni. Aastas on summa ligi kaks korda kui oli varasemal perioodil. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi valdkondi rahastatakse sellest 19,4 miljardi eest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2009, 12:09
Otsi:

Ava täpsem otsing