Brasiilia koondist näeb 2000 krooni eest

01. veebruar 2009, 18:30

Augustis Tallinna väisava
Brasiilia-Eesti jalgpallikoondise kohtumise pilet maksab ligi 2000
krooni.

Brasiilia on vaieldamatult maailma üks atraktiivsemaid ja kallimaid rahvuskoondisi. Nii maksabki suvise Eesti-Brasiilia mängu pilet peaaegu 2000 krooni ehk 125 eurot.

Rahvusringhäälingu raadiouudistele rääkis Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak, et algselt plaaniti kohtumine pidada Lauluväljakul. Jalgpalliliidul oli koostatud projekt, mille järgi oleks laulukaare ees maapind ajutiselt tasandatud ja sinna ehitatud jalgpalliväljak.

Pohlak ei soovinud küll Brasiilia mängu rahalist väärtust välja tuua, märkides, et see on lepingu kohaselt konfidentsiaalne. Pressikonverentsil esitatud küsimuse peale, kas selleks on brasiillaste kahe miljoni dollariline (ca 22-23 miljonit krooni) "turuhind", vastas ta muigamisi: "Kuidas tänapäeval moodne öelda ongi, suurusjärk on õige."

Kui vutivõlurid oleksid nõustunud lauluväljakul mängima, saanuks kohtumisele müüa ligikaudu 60 000-70 000 piletit. Paraku ei riskinud kuumaverelise koondise asjaajad pealtvaatajate väljakule tungimise hirmus siiski enda hoolealuseid lauluväljakule lubama.

Pohlak ütles, et kui Brasiilia nõustunuks lauluväljakul mängima, jäänuks pileti hind paari-kolmesaja krooni piiresse.

Pohlak rõhutas, et Brasiilia koondis tuleb Tallinnasse enda parimas koosseisus, sest nii näeb leping ette.

Lillekülla mahub umbes 10 000 vutihuvilist.

2010. või 2011. aastal on Tallinnasse oodata ka kahekordset maailmameistrit, Argentina jalgpallirahvuskoondist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. February 2009, 19:04
Otsi:

Ava täpsem otsing