Aare Järvan: krooni devalveerimist lihtsalt ei tule

02. veebruar 2009, 09:17

Peaministri majandusnõunik Aare Järvan
ütles, et krooni devalveerimist ei tule, kuna selleks puuduvad nii poliitilised
kui ka majanduslikud argumendid.

"Ausalt öeldes pole mul mingisugust kirge minna kaasa devalveerimisjuttudega. Krooni devalveerimist lihtsalt ei tule. Selleks puuduvad vähegi tõsisemad poliitilised, majanduslikud või turustiihiale tuginevad argumendid," toonitas Järvan.

Kuna nii Eesti kui maailma majanduskonjunktuur on hetkel väga tõsises madalseisus, siis müügihindade ja palgakulude langus on Järvani sõnul igati ootuspärane reaktsioon nõudluse järsule alanemisele. "Samas võib isegi praegustes oludes olla erinevate ettevõtjate ja harude olukord väga erinev – paljudel piisab vaid mõõdukast kulude optimeerimisest, paljud peavad oma senisest äriplaanist aga sootuks loobuma," märkis peaministri majandusnõunik.

Aare Järvan Aare Järvan

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. February 2009, 10:25
Otsi:

Ava täpsem otsing