Kia vahetas Tartus autode edasimüüja välja

02. veebruar 2009, 17:46

Kia Auto sõlmis täna koostöölepingu Auto
Forte Balticuga, mis hakkab senise Tartu partneri Autoringi asemel tegelema
autode müügi ja hooldusega, teatas Kiade maaletooja.

„Lõuna-Eesti turg on Kia jaoks oluline,“ kommenteeris Kia Auto juhataja Sven Litvinov. „Kui tekkis vajadus leida uus edasimüüja senise partneri Autoringi asemele, jäi Auto Forte Baltic teiste kandidaatide hulgast silma kõige professionaalsema lähenemise ning konkreetse ja hästi läbimõeldud äriplaaniga. Auto Forte Balticu visioon haakus meie plaanidega ja meil on avanenud koostöövõimaluse üle väga hea meel.“

Kial on üle Eesti kokku 9 müügi- ja hooldussalongi – lisaks Tartule ja Tallinnale veel Pärnus, Viljandis, Haapsalus, Narvas, Kuressaares ning Jõhvis ja Rakveres. Kahes viimases pakutakse vaid remondi- ja hooldusteenust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. February 2009, 17:48
Otsi:

Ava täpsem otsing