Delovõje Vedomosti ilmub tänasest uues kuues

ÄP 11. veebruar 2009, 00:00

Uue kujundusega Delovõje Vedomostis on suurem roll arvamustel ja debattidel. Kuna päevakajalised huvitavad uudised ilmuvad lehe veebisaidil dv.ee, keskendub paberleht rohkem uudiste lahtiseletamisele ja tervikpildi andmisele.

Nädalalehel Delovõje Vedomosti on oma sihtgrupis, Eesti venekeelsete otsustajate, ettevõtjate seas, 80 protsenti rohkem lugejaid kui venekeelsel Postimehel ja Molodjož Estoniil ning üle kahe korra enam kui Den Za Djomil, Vesti Dnjal ja MK-Estonijal.

Üle 90 protsendi lugejatest hindab ajalehte EMORi otsustajate meediauuringu järgi tööks kasulikuks.

Delovõje Vedomosti internetiväljaannet dv.ee-d külastab nädalas ligi 25 000 inimest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:56
Otsi:

Ava täpsem otsing