Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Autod: parimad pildid Mercedes CLSist

12. veebruar 2009, 12:02

Need Automedia spioonifotograafide pildid
on senini parimad, mis saadud teise põlvkonna Mercedes CLS’st.

Autot hakatakse müüma 2011. aastal.

Vaid esi- ja tagatulede, külgpeeglite, rehvide ning katusejoone järgi saab aru, et tegu on uue neljaukselise coupe-sedaaniga CLS’iga, niivõrd tugevasti on auto kaetud musta maskeeringuga. Näha on ka osa kandilisest summutist, mille sarnane on ka uuel E-klassi mudelil. Võiks arvata, et kaht kõrvuti asetsevat neeru meenutav iluvõre on võetud ühelt teiselt Saksa automargilt.

2004. aastal ilmavalgust näinud CLS oli üldse esimene 2+2-istmekonfiguratsiooniga neljaukseline coupe-sedaan. Üha enam tootjaid tuleb välja enda versiooniga sellest keretüübist, nt Aston Martini Rapide, Porsche Panamera ja Audi A7, viimast tutvustati Detroidis kui Audi Sportback Concepti. Isegi VW pakub Passat CC’d, kuigi see on luksuses vast sammuke teistest allapoole.

CLSi jõuallikana kasutatakse bensiini (nii turboga kui ka ka ilma) ja turbodiiselmootoreid, aga ka pakutakse ka mudelit BlueHybrid, mida viib edasi S400 BlueHybridist tuntud mootorikombinatsioon. Käigukast on seitsmekäiguline. Tippversioon on, nagu ikka, AMG ja selle mootorist pigistatakse välja 517 hj.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. February 2009, 12:02
Otsi:

Ava täpsem otsing