Nestor: enim debatte peeti 1,5 miljardilise riigikulude kokkuhoiu üle

12. veebruar 2009, 08:51

Ohtralt debatte tekitas just
riigikulude kokkuhoid suurusjärgus 1,5 miljardit krooni, rääkis riigikogu
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees Eiki Nestor.

Tema sõnul jõuti eile kokkuleppele peaaegu 8 miljardilises kärpes ning täna lepitakse loodetavasti kokku hetkel veel puud oleva 274 miljoni krooni osas.

"Valitsemiskulud suurusjärgus poolteist miljardit krooni tekitasidki ohtralt debatte, mida võis ka arvata. Tülli ei mindud, aga eilne hommikupoolne kohtumine lõppes sellega, et uuesti tuldi välja kahtlusega, et kas see mida need kuus inimest omavahel kokku leppisid /.../, et kas need ikka peavad ja äkki võiks uuesti neid teemasid arutada. Selles mõttes oli natuke ebameeldiv aga need vahepealsed kaks tundi viisid ka IRLi poliitikud veendumusele, et kõike uuesti otsast alustada ei oleks otstarbekas ega oleks ka selle valitsuse tervisele hea," ütles Nestor.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. February 2009, 08:51
Otsi:

Ava täpsem otsing