Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Võitja ei võta kõike

Lennart Beat 13. veebruar 2009, 00:00

Ühendriikide The Recording Academy (Helisalvestuse Akadeemia) Grammyd on ühed adekvaatsemad, kuna tunnustust jagavad tsunfti liikmed omavahel. Proff helitehnik oskab oma ala tööd ju paremini hinnata kui stuudiovõhik ajakirjanik juhtmevabas keskkonnas. Üks viib küll konkreetse trofee koju, kuid juba Grammy nominent olla on maailma mastaabis uhke sündmus.

Tähtsamate kategooriate üllatustevabas varjus on imestamist kuhjaga. Cyndi Lauper Electronic/Dance albumite seas koos Duft Punkiga, mis võitis. R&B stiili kaks Grammyt Al Greenile, kes tseremoonial Timberlake'iga Let's Stay Togetherit unikaalselt esitas. B. B. King ja Pete Seeger uue aja kiuste tegijad pikkade traditsioonidega žanrites jne.

Pole paremat soovitust kui auhindade netikoduga isiklikult tutvumine, väärt muusika on sisuliselt käeulatuses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:59
Otsi:

Ava täpsem otsing