Kolm Venemaa laskesuusatajat kasutasid dopingut

13. veebruar 2009, 07:54

Rahvusvahelise Laskesuusatamise
Föderatsiooni (IBU) president Anders Besseberg kinnitas äsja Lõuna-Korea
Pyeongchangis pressikonverentsil, et kolm Venemaa laskesuusatajat on
dopingutarvitamisega vahele jäänud.

Kuigi juba eile levisid Venemaa meedias jutud, et laskesuusatajate B-proovid osutusid samuti positiivseteks, polnud sellel siiski ametlikku kinnitust, kirjutas Postimees. «Eile õhtul kell 19 Kesk-Euroopa aja järgi saatis Rahvusvaheline Anti-dopingu Agentuur WADA IBU-le kirja, milles seisis, et kolme Venemaa laskesuusataja B-proov kinnitas A-proovi tulemust,» sõnas Besseberg.

Kolme keelatud aine tarbimisega vahele jäänud laskesuusatajate nimed olid samuti juba varem meediasse lekkinud, Besseberg kinnitas nüüd, et patustajad olid naiste maailmakarika üldarvestuses esikohta hoidnud Jekaterina Jurjeva, kuuendal kohal olnud Albina Ahhatova ning meestest MK-arvestuses 21. kohal olnud Dmitri Jarošenko.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2009, 07:54
Otsi:

Ava täpsem otsing