Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sõerd: avalikud maksutulud ei aita kurjategijaid

16. veebruar 2009, 13:02

Endine rahandusminister ja Tallinki
hotellide juht Aivar Sõerd ütles, et pooldab täielikult läbipaistvust ning
maksutulude avalikustamist.

"Ma olen ka varasemalt välja öelnud, et makstud maksutulu võiks olla avalik," vastas Sõerd Äripäeva päevaküsimusele: "Kas riigile makstud tulumaksusumma peab olema avalik?". Tema sõnul on ta maksutulu meediale avalikustanud, kuigi see ei ole kohustuslik olnud.

"Ma ei näe maksutulu avalikustamises probleemi," lisas ta. "Jutt, et avalikustamine võib aidata kurjategijaid, on minu meelest rumal jutt," märkis Aivar Sõerd. "Kui kurjategijad tahavad juba kord midagi korda saata, siis nad saavad potentsiaalsetele ohvritele ka teistmoodi läheneda," lisas Sõerd.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 15:18
Otsi:

Ava täpsem otsing