Swedbank: tuludeklaratsioonid võivad tuua häireid

16. veebruar 2009, 09:56

Tuludeklaratsioonide esitamine võib
mõjutada Swedbanki internetipanga tööd, teatas pank.

Alates tänasest saab e-maksuametis esitada tuludeklaratsiooni. Seoses suure deklareerijate hulgaga esimestel päevadel võib Swedbanki internetipangas esineda ajutisi katkestusi. Swedbank vabandab ette võimalike ebameeldivuste pärast.

Eelmisel aastal esitati Eestis elektrooniliselt kokku 488 385 tuludeklaratsiooni ning pea 70% kõigist elektroonilise tuludeklaratsiooni esitajatest tegi seda Swedbanki internetipanga kaudu, edastas pank.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. February 2009, 15:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing