Vatson Vatsonist saab Vatson Wunderman

19. veebruar 2009, 14:39

Reklaamiagentuur Vatson Vatson liitus
Wundermani agentuurideketiga, agentuuri uueks nimeks saab Vatson Wunderman,
teatas ettevõte.

"Ilusaid pilte joonistada ja maha müüa oskab igaüks, aga muutunud majandussituatsioonis on reklaamiagentuuride valikul hakatud õnneks rohkem teadvustama, et on vaja ka reaalseid teadmisi ja tulemusi. Muuta on vaja kogu reklaamibüroo mõistet ning arhitektuuri, mis vastaks reaalsele elule,” lausus Vatson Wundermani juhatuse esimees Rain Teimann.

Tema sõnul on Vatsonis see oskusteave olemas. "Meie meeskonda kuulub reklaamiala tõelisi imemehi, nii kogenud raskekahurväge kui noorema põlvkonna tipptegijaid. Partnerlus Wundermani kui maailma ühe innovaatilisema turunduskommunikatsiooni ettevõttega võimaldab meil pakkuda uusi teenuseid ja uut mõtteviisi, milleta tänasest kaugemale vaatav klient enam hakkama ei saa,” lisas Teimann.

Teimann ütles, et Vatson on oma teenustevalikut jõuliselt laiendamas ning koostöö Wundermaniga aitab nendele arengutele oluliselt kaasa.

Wundermani agentuuridekett kuulub sarnaselt Vatson Vatsoni senise partneri Young Rubicamiga maailma suurimasse turunduskommunikatsiooni kontserni WPP. Möödunud sügisel liitis Vatson endaga reklaamiagentuuri Vanzetti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 14:40
Otsi:

Ava täpsem otsing