JP Morgan alandab dividende 87 protsenti

24. veebruar 2009, 16:59

Investeerimispank JP Morgan Chase
teatas, et alandab dividende 87 protsenti viie USA sendini, kirjutas
uudisteagentuur AP.

Suurpanga juhi Jamie Dimoni sõnul on tegemist ettevaatusabinõuga kindlustamaks ettevõtet paindlikkusega ka juhtudeks, kui majanduslik olukord järsult halveneb. Dividendide vähendamine säästab pangale aastas viis miljardit dollarit.

JP Morgani teatel on ettevõte selle aasta esimeses kvartalis korralikus kasumis ning seda isegi pärast varade reservi kandmist. Selle kvartali kasumiväljavaade vastab panga kinnitusel analüütikute ootustele, mis on 32 USA senti aktsia kohta.

JP Morgani aktsia reageeris eelkauplemisel viieprotsendilise tõusuga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. February 2009, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing