Ukraina ajab käe seksinäljas meeste rahakotti

24. veebruar 2009, 10:55

Ukraina ülemraada saadikud on esitanud
seaduseprojekti, mis aitaks seksiteenuste tarbijaid trahvides riigi rahakotti
täita, vahendas Korrespondent. Kõlvatust teost teavitatakse edaspidi nii
prostituudi kui ka tema kliendi lähisugulasi.

Seksuaalse iseloomuga teenuste ostjaid trahvitaks 170-340 grivnaga. Iga järgneva korra puhul trahv kasvab.

Kui seadus vastu võetakse, hakkab Kiievi miilits seksiteenuste ostjaile haaranguid korraldama. Sihikule võetakse hotellid, üürikorterid ja saunad, kõigile, kes sealt kätte saadakse, tehakse protokoll. Miilits plaanib saata teated ka kinni peetud prostituutide vanematele. Samamoodi võidakse juhtunust teavitada ka seksiostjate perekonnaliikmeid.

Ukraina poliitikud loodavad selliste sammudega prostitutsiooniäri ohjeldada. Nende hinnangul on Ukraina seksiäri maht kasvanud 700 miljonile dollarile aastas ja võib majanduskriisi tingimustes paisuda 1,5 miljardi dollarini aastas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. February 2009, 10:55
Otsi:

Ava täpsem otsing