BÖRS: Hiinas uute kontode avamine 13 kuu kõrgtasemel

25. veebruar 2009, 10:32

Hiina investorid avavad hoogsalt
väärtpaberikontosid, et saada osa maailma parima aktsiaturu rallist, vahendab
Bloomberg.

Läinud nädalal avasid hiinlased 484 510 uut väärtpaberikontot. Nii kiiresti ei ole inimeste börsihuvi kasvanud alates 25. jaanuaril 2008 lõppenud nädalast alates. Kontode avamine kuu aja taguse ajaga võrreldes on neljakordistunud.

Kohalikud fondijuhid on tõstnud aktsiate osakaalu 75 protsendile varadest. 2007. aasta viimase pullituru ajal oli aktsiate osakaal enam kui 80 protsenti. Kuid kõik ei jaga vaimustust. HSBC ja CLSA on veebruaris öelnud, et Hiina jüaanipõhised aktsiad on tõusnud kõrgemale, kui ettevõtete tulemusteootused seda õigustavad.


BÖRS: Hiinas uute kontode avamine 13 kuu kõrgtasemel BÖRS: Hiinas uute kontode avamine 13 kuu kõrgtasemel BÖRS: Hiinas uute kontode avamine 13 kuu kõrgtasemel

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2009, 09:35
Otsi:

Ava täpsem otsing