Kalev tahab börsilt minema

25. veebruar 2009, 10:38

Kalevi aktsia sai vaatlusmärke börsilt
külge, kuna 23. veebruaril esitas Kalev börsile taotluse aktsiate noteerimise
lõpetamiseks.

Aktsiaselts Kalev esitas 23. veebruaril 2009 a. NASDAQ OMX Tallinna börsile taotluse AS-i Kalev aktsiate noteerimise lõpetamiseks.

Juhtkonna hinnangul ei võimalda 2007 a. sõlmitud toiduainetööstuse ettevõtete müügilepingu mittetäitmine Alta Capital Partners'i poolt AS-il Kalev ellu viia 2007 a. sügisel kavandatud äriplaane, muuhulgas ei näe AS Kalev võimalust täita börsi reglemendiga sätestatud freefloati (vabalt kaubeldavad aktsiad - toimet.) nõuet.

Otsuse noteerimise lõpetamise taotluse rahuldamise või tagasilükkamise kohta teeb börs kolme kuu jooksul arvates noteerimise lõpetamise taotluse esitamisest, reglemendis ettenähtud erandjuhtudel võib otsuse teha kuue kuu jooksul.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. February 2009, 14:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing