Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Milder: kõne oli tasakaalu otsiv ja lootust sisendav

25. veebruar 2009, 16:45

Presidendi kõne oli keerulistel aegadel
tasakaalu otsiv ja lootust sisendav ning ootuspärane sõnum Toomas Hendrik
Ilveselt, ütles Baltika juht Meelis Milder presidendi kõne kohta.

"Tuleb loota, et veelahe, mis viimastel aastatel on tekitatud avaliku sektori ja ettevõtluse vahele, on ületatav," märkis Milder. "Kindlasti aitab, see kui me kõik tunneme ennast kõigepealt kodanikena ja alles seejärel poliitikute, ametnike või ettevõtjatena," lisas ta.

"Presidendi sõnade järgi: ühiselt saame kriisist välja tulla. Usun, et eesti ettevõtjate enamik (erinevalt paljude teiste riikide ettevõtjatest) ei looda riigilt otsest toetust, sest oleme kogu taasiseseisvusaja ilma selleta hakkama saanud," leidis Milder.

Tema sõnul ootavad ettevõtjad pigem, et ühiskonnas üldisemalt tekiks arusaam, kus sünnivad need tulud, mida riigi- ja kohalike eelarvete kaudu ümber jagatakse. Milderi meelest on tore see, et president tuletas meelde solidaarsuse mõistet ja täitis selle konkreetse sisuga. "Ehk siis, rasketel aegadel tuleb ühte hoida," lisas Milder.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2009, 16:45
Otsi:

Ava täpsem otsing