Sepa elukaaslane: Mis politsei! Millest te räägite!?

26. veebruar 2009, 16:14

Elmar Sepa ukrainlasest elukaaslane Olga
ütleb Äripäevale, et ei ole Seppade pere Kuusalu vallas asuvas eramus ühtki
politseinikku näinud. Täna hommikul pidasid kaitsepolitseinikud Elmari
aga just Olga silme all kinni ja otsisid pere maja läbi.

"Millest te räägite? Mis politsei!? Ma ei ole siin ühtki politseinikku näinud!" ütleb sigaretti pahviv Olga. Sepa eramu asub looduskaunis Tsitre külas, majast mereni on paar-kolmkümmend meetrit. Värske lumesaju järel roogib Olga mitmekorruselise maja juurde viivat kõnniteed puhtaks ja ähvardab Äripäevale politsei kutsuda, kui lehe fotograaf soovib elamist pildistada.

Kui ühtki (kaitse)politseinikku pikemat aega Sepa majas ei ole käinud, miks siis Olga keset kallist tööpäeva kodus passib?

"No ma aitan siin koristada, teen kodutöid ja... Vahel käin Tallinnas tööl. Täna on lihtsalt töölt vaba päev," põikleb naine kõrvale igasugustest küsimustest, mis puudutab läbiotsimist Elmar Sepa kodus.

Elmar Sepal on tulnud politsei ja prokuratuuriga tegemist teha ka varem. 2002. aastal esitas prokuratuur Sepale süüdistuse ametiseisundi kuritarvitamises. Süüdistuse järgi kasutas ta linnavõimu esindajana korteritehinguid sõlmides sundüürnikest tankiste ja tekitas linnale miljoneid kroone kahju.

Sepp mõisteti esimese astme kohtus süüdi, teise astme kohtus aga õigeks. Enim ongi mees avalikkuses kurikuulsust kogunud kahtlaste korteritehingutega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2009, 09:47
Otsi:

Ava täpsem otsing