Teho pankrot kuulutati täna välja

Annika Matson 26. veebruar 2009, 16:42

Harju Maakohus kuulutas täna välja AS Teho
pankroti.

AS Teho pankrotihalduriteks nimetati vandeadvokaat Maire Arm (büroo Mägi Kraavi ja Partnerid) ja Toomas Saarma (OÜ Haldur).

Võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks määrati 25. märts 2009. a.

Pankrotimäärus kuulub viivitamatult täitmisele, seisab Ametlikes Teadaannetes. Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Sama tähtaja jooksul on kohustatud kõik isikud, kelle valduses on ükskõik mis alusel võlgniku vara, teatama sellest haldurile.

ASi Teho juhatuse liige Heikki Anipai peab kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust enne esimest võlausaldajate üldkoosolekut 25. märtsil 2009. a kell 12.15. Kui Heikki Anipai vannet andma ei ilmu, siis on kohtul õigus kohaldada sundtoomist või määrata arest kuni 3 kuud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2009, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing