Vabariigi pidupäev kruvis ETV vaadatavuse lakke

26. veebruar 2009, 14:37

ETV vaadatavusnumbrid olid vabariigi
sünnipäeval, 24. veebruaril, väga kõrged ja osakaal telerivaatamise ajast sel
päeval 40 protsenti.

Rahvusringhäälingu uuringukeskuse juhi Raivo Suni sõnul oli ETV-l 24. veebruaril vaatajaid oluliselt rohkem võrreldes sama päevaga möödunud aastal, mil ETV osakaal oli 33 protsenti. "Neid numbreid kõrvutades peaks arvestama sellega, et eelmisel aastal jagunesid iseseisvuspäeva üritused kahele päevale - paraad toimus siis varem, 23. veebruaril," selgitas Suni.

Otseülekannet pidulikust kontserdist ning Vabariigi Presidendi ja proua Evelin Ilvese vastuvõtust vaatas keskmiselt 315 tuhat inimest. 24. veebruari vaadatuim saade oli Aktuaalne kaamera, mida vaatas keskmiselt 350 tuhat inimest.

Võrreldes möödunud aastaga oli märkimisväärselt rohkem vaatajaid ka kaitsejõudude paraadil, tänavu keskmiselt 268 tuhat inimest. Paraadi ülekannet jälgis ligi 60 protsenti sel hetkel telerite ees olnud eestimaalastest.

Ülekanded suusatamise MM-ilt Liberecis köitsid vaatajaid samuti - sprinditeate eelvõistlust vaatas keskmiselt 194 tuhat vaatajat ja finaali 151 tuhat vaatajat. Tähelaev Helle Merist kogus keskmiselt 151 tuhat vaatajat.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2009, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing