Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kontoritehnika ettevõte tegi mullu 26% rohkem käivet

01. märts 2009, 13:38

Kontoritehnika renti ja haldust pakkuv 3
Step IT Grupp eelmise aasta käive oli 3,4 miljardit krooni, mis on 2007. aastaga
võrreldes 26% rohkem. Ettevõtte kasum oli 110 miljonit krooni.

Hoolimata majanduse aeglustunud kasvust 2008. aastal, suutis 3 Step IT suurendada müüki ja käibenumbreid. Edukad majandustulemused saavutati tänu IT-vahendite halduse suurenenud nõudlusele ja uutele teenustele, teatas ettevõte.

3 Step IT Grupi juhi Artti Aurasmaa sõnul on majanduslangus suurendanud nõudlust rendilahenduste ja varahaldusteenuste järgi. “Osa ettevõtetest eelistab rendilahendusi rohkem kui varem, sest nad soovivad vabastada käibevahendeid ja seeläbi suurendada efektiivsust. 3 Step IT on oma tooteid arendanud vastavalt klientide nõudlusele, ” ütles Aurasmaa.

Keskkonnasõbralik äri on tähtis ka majanduslanguse ajal. Artti Aurasmaa sõnul on 3 Step IT ettevõtetele aina olulisem liisingupartner just seetõttu, et liisingulahendused on keskkonnasõbralikud – rendiperioodi lõpus antakse seadmed taaskasutusse või töödeldakse keskkonnasäästlikult ümber.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. March 2009, 13:38
Otsi:

Ava täpsem otsing