Priit Toobal: varjatud rahastamine pole meile omane

02. märts 2009, 19:59

Keskerakond ei kasuta mitte ühtegi varjatud
rahastamise skeemi, ütles keskerakonna peasekretär Priit Toobal vastuseks
Äripäeva päevaküsimusele, milliseid varjatud rahastamise skeeme erakond
kasutab.

"See oleks seadusevastane ning meile pole seda vaja. Varjatud rahastamine pole meile omane. Seda püütakse meile küll kaela määrida, ent Jüri Vilmsi sihtasutus töötab kahjumiga. Mis varjatud rahastamine see olla saab?" rääkis Toobal.

Kui keegi kasutab varjatud rahastamist, siis on Toobali sõnul probleem ilmselt selles, et ettevõtted ei või erakondi toetada, seda saavad teha ainult eraisikud. "Keskerakonda saab toetada ainult eraisik, kes pooldab meie maailmavaadet," ütles Toobal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. March 2009, 19:59
Otsi:

Ava täpsem otsing