Vahur Kraft sai Luksemburgi aukonsuliks

02. märts 2009, 13:13

Nordea Pank Eesti juht Vahur Kraft nimetati
viieks aastaks Luksemburgi Suurhertsogiriigi aukonsuliks Eestis, edastas
pank.

Vahur Krafti hinnangul on tegemist austava ja vastutusrikka positsiooniga. „Luksemburg ja Eesti on mõlemad väikesed riigid. Meile mõlemale on oluline Euroopas mõtte- ja teokaaslasi leida. Keerulises muutuvas maailmas on koostöö väga oluline. Ühise huvi leidmine on omamoodi väikeste riikide eeliseks. Luksemburg on väike, aktiivne, Euroopa Liidus oma koha saavutanud ning hästi nähtav. See on mulle suur au olla Luksemburgi aukonsul Eestis. Näen selles ennekõike kahepoolset võimalust – tutvustada nii Luksemburgi Eestis kui Eestit Luksemburgis. Ühtlasi peaksime püüdma Luksemburgi teadmisi ja oskusi ära kasutada. Loodan Luksemburgi Eestis tutvustada ja eestlastele lähemale tuua,“ kommenteeris Kraft.

„Koostöö Luksemburgiga toimub meil ka läbi pangandussektori – Nordea Pank on samuti Luksemburgis esindatud,“ lisas Kraft.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. March 2009, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing